Öyle bir geçer zamandaki Karolin in erotik videosu

Öyle bir geçer zamandaki karolin için İlahi adalet tecelli etti(!). Türk kadının yuvasını yıkan sarışın Karolin yengenin hakkında oynadığı film erotik olarak basına yansıdı. Asıl adı Wilma Elles olan caroline Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinde canlandırdığı yuva yıkan Caroline karakteriyle dikkat çeken 25 yaşındaki Wilma Elles'in Almanya'da rol aldığı erotik bir film ortaya çıktı.

Elles'in rol aldığı film, diziyle birlikte popülaritesi artınca internet sitelerinde 'tık'lanma rekoru kırmaya başladı. Almanya - Köln doğumlu Elles, lezbiyen bir aşkı konu alan filmde rahibeyi oynuyor. Elles'in geçmişte çektiği filmi gençlik hatası olarak değerlendirdiği öğrenildi.

Filmde, dinlerdeki radikal kesimlerin kadına bakış açılarının ele alındığını belirten yönetmen Zeynel Abidin Çal şunları söyledi: “Filmimiz üzerinden böyle bir haberin çıkması beni rahatsız etti. Tamamen sanatsal içerikli bir film çektik. Kadın haklarını savunan bir tema işleniyor. Filmin konusu gereği olan bir sevişme sahnesi var. Bu her filmde olabilecek bir sahne. Ama sırf bunun için erotik film diyerek bunu ön plana çıkarmayı doğru bulmuyorum.” Orjinal adı Heilige Konflikte olan filmin 2. parçası için youtube yaş üye olma sınırı getirmiş.

Karolin in erotik denilen videosu:

Part1


Part2